com funciona

separador-h1-200px-1

Hem simplificat molt les coses perquè no et sigui tan pesat rentar el cotxe, perquè no hagis de moure ni un dit i no perdis el teu temps. Per això, només has de seguir els següents 4 passos.

PAS 1

TRIA EL TEU RENTAT

Primer de tot, tria el teu rentat. Ja sigui uns dels nostres rentats standards o un rentat personalitzat a la teva mida.

No t’estressis si no veus clar quin rentat és el que més et convé. Estem sempre disponibles perquè ens truquis, ens enviïs un email o ens passis a veure i t’assessorarem encantats.

Dóna un cop d’ull als nostres rentat aquí.

PAS 2

RESERVA CITA PRÈVIA

Un cop ja tens decidit quin rentat vols, és hora de reservar cita prèvia. Per què? Doncs perquè depenent del rentat que trïis el temps de neteja pot variar entre 30 min a 8 hores. I la capacitat diària és limitada :).

Pels rentats bàsics la cita prèvia no és necessària, ja que són rentats ràpids i no necessitem tenir-los programats.

PAS 3

PORTA'NS EL COTXE

El dia i hora de la teva reserva, presenta’t a les nostres instal·lacions amb el teu cotxe. El nostre equip t’estarà esperant. Entrega’ns les claus i a partir d’aquest moment, nosaltres ens encarreguem de tot.

I tu, què fas mentrestant? Aprofitar el temps per fer coses millor que rentar el cotxe :).

PAS 4

EMPORTA'T EL COTXE BEN NET

Normalment, quan ens portes el cotxe concretem una hora de recollida per garantir que quan vinguis el teu cotxe estarà a punt. Vine a les nostres instal·lacions a l’hora pactada i t’entregarem les claus i el cotxe impecable.

Si enllestim el teu cotxe abans, ens posem en contacte amb tu per si el vols passar a recollir.

PERSONALITZA EL TEU RENTAT

Si el teu cotxe necessita una neteja molt concreta i no acabes de trobar cap dels nostres rentats stàndard que s’ajusti exactament al que necessites, no vol dir que no poguem fer res per tu.

En aquests casos podem dissenyar un rentat únic fet a mida pel teu cotxe: Podem afegir serveis a uns dels nostres rentats standard o bé podem crear-lo des de zero.

I pel que fa al procés? Els passos són els mateixos que els que t’expliquem més amunt. La única diferència és que en el moment de fer la reserva online hauràs de marcar tots els serveis que vols en el mateix formulari.

Si has fet la reserva online espera la nostra confirmació i potser ens posem en contacte amb tu per comentar el rentat i/o per proposar-te alguna altra solució que sigui més adecuada. Si has trucat o has vingut directament a les nostres instal·lacions ja marxaràs amb la reserva confirmada.

SERVEI DE RECOLLIDA I ENTREGA

Si no trobes el moment de portar a rentar el cotxe o tens un dia molt complicat i no saps d’on treure el temps, no et preocupis! Només cal que ens indiquis on seràs i nosaltres vindrem a recollir el cotxe allà on siguis i te’l tornarem a portar on ens diguis.

Aquest servei no té cap cost per tu.

Com afecta al procés? En el moment de la reserva indica’ns l’adreça exacta de la recollida i l’entrega i un telèfon de contacte. Tan senzill com això!

ARA QUE JA SAPS COM FUNCIONA, FES LA TEVA RESERVA.